Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Μερικοί έβαλαν τους εκλογικούς καταλόγους κατάχαμα και προσπαθούν να δουν, με προσθαφαιρέσεις αν θα πάρουν τα ποσοστά που έγραψα χθες σε ορισμένες περιοχές της Κισάμου. Η αλήθεια είναι ότι έγραψα αυτό που άκουσα.... όπως και σήμερα άκουσα ότι η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ευθύνης θα πάρει πάνω από 60 % στην πόλη της Κισάμου.  
Φυσικά δεν έχω λόγους να μην τους πιστεύω όλους αυτούς που μου τα λένε. Ίσα-ίσα τους χαίρομαι κι από πάνω, γιατί δίνουν ψυχή και σώματι στον αγώνα που κάνουν και πρέπει να είναι αισιόδοξοι.. όλοι τους!! 
Όμως, η κάλπη κρίνει τον νικητή πάντα και όχι το καφενείο, μάλιστα ..ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά από την απομάκρυνση μας από αυτήν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: