Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Μαΐου 2013

10 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕ΄ΕΠΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ


Προκήρυξη Πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και Τεχνιτών Υψηλής Εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του Υποέργου 3: Διερευνητικές τομές – Ανασκαφές» του έργου «Έργα Συλλογής και Μεταφοράς Λυμάτων Κισάμου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη» του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης ΕΣΠΑ 2007-2013.
Ζητούνται..
Αρχαιολόγοι ΠΕ                          2 θέσεις Κίσαμος
Αρχιτέκτων – Μηχ/κός                1 θέσεις Κίσαμος
Συντηρητής ΤΕ (κατ/σης Α)         1 θέσεις Κίσαμος
Ειδικευμένοι Εργάτες ΥΕ              6 θέσεις Κίσαμος
Υποβολή αιτήσεων στην ΚΕ΄Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Δ/νση, Στοά Βαρδινογιάννη 4ος όροφος, Χανιά Τ.Κ. 731 34, υπόψη κ. Ελένης Μαλαξιανάκη, τηλ. Επικοινωνίας: 28210 44418 & 94487, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) την εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http:// diavgeia. gov. gr) και του ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στα Χανιά
(ημερομηνίες αιτήσεων, από 13-5-2013 έως και 17-5-2013).

Δεν υπάρχουν σχόλια: