Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

KISAMOS TV

Ερώτηση κατέθεσε η ελάσσων αντιπολίτευση ...αν μπορεί ο δήμος να μπει μποστάρης στην επαναλειτουργία του ντόπιου καναλιού "Κisamos tv"  μετά και την διακοπή λειτουργίας του.
...."Ο Τοπικός αυτός  τηλεοπτικός σταθμός εδώ και χρόνια  λειτουργούσε  με το μεράκι ενός ανθρώπου, προσέφερε μεγάλες υπηρεσίες  στην περιοχή μας  στον τομέα της  ψυχαγωγίας  αλλά κυρίως  στην καταγραφή πολλών πολιτιστικών  και λαογραφικών στοιχείων  τα οποία αποτελούν σοβαρή ιστορική παρακαταθήκη  για τις μελλοντικές γενιές". 
Σίγουρα μια προσπάθεια πρέπει να γίνει γιατί ήταν ..απαραίτητος σε πολλές περιπτώσεις ιδιαίτερα αυτήν την εποχή που τα βρωμοκάναλα της πρωτεύουσας μας κάνουν καθημερινή πλύση εγκεφάλου με τα πολιτικά παιχνίδια τους αλλά και την ανεκδιήγητη Τουρκική προπαγάνδα ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: