Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ


Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια… ανακοίνωση η οποία ενημερώνει – ενόψει των γιορτών που πλησιάζουν – όσους προτίθενται να βγουν για τα καλάντα, ότι θα πρέπει να βγάλουν…. μπλοκάκι καλλιτέχνη!
Φυσικά πρόκειται για μια χιουμοριστική ανάρτηση χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι βρήκαν έναν καυστικό τρόπο να στηλιτεύσουν τα νέα μέτρα.
Η εμπνευστής της ανακοίνωσης που κάνει θραύση στο Facebook με χιούμορ που «σπάει κόκκαλα» ενημερώνει… εγκαίρως, όσα παιδιά θέλουν να βγουν για να πουν τα κάλαντα πως θα πρέπει «μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα στο υπουργείο Οικονομικών, να κάνουν έναρξη επαγγέλματος Καλλιτέχνη και να πάρουν μπλοκ αποδείξεων-πληρωμών».
Και προειδοποιεί! «Οι παραβάτες θα διώκονται ποινικά με ποινή φυλάκισης έως και δύο χρόνια!». Και προσοχή… «Ισχύει και για των Φώτων»!
ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: