Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ 3 ΣΣΣ

Τρία αυτοδιοικητικά Σ έπιναν τον καφέ του τις προάλλες στην κεντρική πλατεία του Καστελλιού και είχαν πολλά να πούνε μιας και οι τρεις είναι πολύ ενεργά μέλη της κοινωνίας μας. Η κουβέντα ήταν σφαιρική με κατάληξη στα τοπικά.. Πάντως στο τέλος ένα παραδέχτηκαν όλοι τους ..ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο.....
Τώρα έχω μια περιέργεια είναι αν και οι τρεις θα δηλώσουν παρόν στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ...ο ένας είναι σίγουρος, αλλά και αν θα πάνε παρεάκι μιας και πολιτικά μπορεί να συμφωνούν, αυτοδιοικητικά όμως είναι σε διαφορετικά στρατόπεδα.... 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο σίγουρος ποιός είναι;;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ Σ xaxaxxa

Ανώνυμος είπε...

Και ο Κ τι θα κανει??

Ανώνυμος είπε...

Σταθάκης , Σημαντηράκης , το άλλο Σ δεν το κατέω , όσο για τον Κουκουράκη το μόνο που έχει πωθεί είναι πως ο Σταθάκης δεν πάει μαζί του με επικεφαλής αυτόν!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν παει μαζί του τότε?

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

είπαμε ανήκουν στον ίδιο χώρο και οι 3!

Ανώνυμος είπε...

Σχετάκης είναι το τρίτο Σ , αααα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μας μάρανε τώρα να είναι από την ίδια κομματική παράταξη.
Και μόνο γιαυτό τα 3Σ δεν κάνουν για την γειτονιά μας γιατί εμείς δεν θέλομε κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ , θέλομε ένα Δήμαρχο άξιο και ικανό που να ξέρει τι του γίνεται.