Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ειδικό νόμο που θα προβλέπει ποινικές διώξεις για όσους θα υπερσυνταγογραφούν προανήγγειλε σήμερα ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας πως αν οι γιατροί συνταγογραφούσαν σωστά δεν θα υπήρχε αυτή η μεγάλη σπατάλη για τα ασφαλιστικά ταμεία.
Που ήσουν τόσα χρόνια Αντρέα μας...... ξύπνησες αργά, τώρα που πλησιάζει η ώρα που θα πας στο σπίτι σου έγινες και εσύ γνώστης των πάντων!!! Αλήθεια το δικαίωμα για Δημόσια Δωρεάν Υγεία, τι απόγινε; Που το πέταξες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: