Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΜΠΑΜ.......και κάτω!!!!

Τελικά ποιοι και γιατί δεν θέλουν να ξαναγίνει η λιμνοδεξαμενή των Αγίων Θεοδώρων;   
Αντιγράφω από την εφημερίδα των Χανίων.......ο κ. Μυλωνάκης, δήμαρχος Κισάμου, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης  (γενικός γραμματέας της οποίας είναι ο κ. Θανάσης Καρούντζος), επισημαίνοντας ότι η απόφασή της να συστήσει Επιτροπή, η οποία εισηγείται τη μη αποκατάσταση του έργου (!), αποτελεί «μια απαράδεκτη εν κρυπτώ διαδικασία», που αγνοούσαν πλήρως τόσο ο Δήμος Κισάμου όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης. Τονίζει, δε, ότι «είναι κατακριτέα και μόνο η ενέργεια της σύστασης της Επιτροπής δεδομένου ότι αποτελείται από 4 μηχανικούς, εκ των οποίων οι 3 είναι σε εντελώς άσχετες ειδικότητες με το θέμα».
Βρε Καρούντζε κάτσε καλά.......τι δουλειά έχεις από τούτινε την μπάντα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αργά ξύπνησε η δημοτική αρχή????
Γιατί ενώ είχε το έγγραφο στα χέρια της (από την επιτροπή του υπαλλήλου Α)από τις 12 του μήνα , άρχισε να ενεργεί από τις 20 Ιανουαρίου.
Ευτυχώς που υπάρχουν "φύλακες" της περιοχής και απο την στιγμή που είδαν τα μάτια τους το έγγραφο (σε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια) και χωρίς να το έχουν στα χέρια τους κίνησαν Θεούς και Δαίμονες βρήκαν τα χαρτιά ενημέρωσαν Υπουργούς - Ειδικούς Συμβούλους - ανώτερους Υπαλλήλους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και κάθε εμπλεκόμενο έτσι ώστε να αρθεί για άλλη μία φορά η "καταδικαστική" απόφαση του υπαλλήλου Α βαθμού για την περιοχή της Κισάμου....μιλάνε όταν πρέπει , γράφουν όταν ξέρουν ότι αυτά που θα γράψουν θα είναι αυτά που δεν θα χωράνε αμφισβήτηση και δουλεύουν διαρκώς για το κοινό καλό....αφήστε τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ να νομίζουν ότι έσωσαν τον τόπο μας...δεν πρέπει ποτέ να στερείς από κανένα το δικαίωμα να "ονειρεύεται"....