Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η νέα σελίδα του δήμου μας, που κακά τα ψέματα στοίχισε πολύ λίγο (4.500Ε) εν σχέσει με τα χρήματα που έδωσαν οι προηγούμενοι άρχοντες και σελίδα δεν είχαμε, άρχισε να εμπλουτίζεται σιγά-σιγά. Φυσικά για να μπορέσει να γίνει κατατοπιστική αλλά και συνάμα χρήσιμη, χρειάζεται πολύ προσπάθεια και δουλειά. Οι σελίδες γενικά των δήμων μετά από μια ενθουσιώδη αρχή καταντάνε άχρηστες μιας και δεν υπάρχει η καθημερινή ενημέρωση, (λόγω προσωπικού; λόγω αδιαφορίας;), αλλά και η ανανέωση των σελίδων δίνεται σε ανθρώπους άσχετους με την περιοχή. 
Στην σελίδα του δήμου μας, που απευθύνεται σε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων του διαδικτύου, εξαιτίας της θέσης αλλά και της ομορφιάς της περιοχής μας, η εικόνα που πρέπει να παρουσιάζει πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη, και αντιστρόφως ανάλογη με το χάλι μας. Πρέπει να γίνει η σελίδα της προβολής και της ανάδειξης των πολλών παραδείσων μας.... Ελαφονήσι-Γραμβούσα-Φαλάσαρνα-Μπάλος-Φαράγγια και βουνά, εκκλησίες κάστρα και μονοπάτια, κάτι που όμως ως και τώρα δεν φαίνεται!
Είναι κρίμα λοιπόν, να σπαταλιούνται χρήματα των πολιτών .... και σελίδα ικανή, κατατοπιστική αλλά και χρήσιμη να μην υπάρχει. Μήπως κάτι άλλο πρέπει να γίνει και να βρεθεί ο κατάλληλος για την ενημέρωση αλλά και την ανανέωση της σελίδας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: