Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ


Τις εκρηκτικές διαστάσεις που τείνει να λάβει η έξαρση της μικροεγκληματικότητας στην Κρήτη και την ανάγκη λήψης συγκεκριμένων μέτρων έθιξε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ο Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης επερώτησης της Δημοκρατικής Συμμαχίας. 
Απαντώντας στη παρέμβαση του Ηρακλειώτη Βουλευτή, ο αρμόδιος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, συμφώνησε ότι υπάρχει θέμα στην Κρήτη και πρόσθεσε ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες για τον περιορισμό του φαινομένου.
Δηλαδή κ. Όθωνα να αρχίσουμε να κοιμόμαστε ήσυχοι από τούδε και πέρα ........ γιατί εγώ δυστυχώς δεν βλέπω μεγάλη προσπάθεια από κανένα, ιδιαίτερα όταν έχετε αδειάσει τα αστυνομικά τμήματα. Μας έκανε η τρόικα απο την μια να κάνουμε επερωτήσεις και από την άλλη σαν μαγνητόφωνο να απαντάμε!! Κρίμα!!!
Διαβάστε και αυτό κύριε υπουργέ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: