Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

TOYΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ

Σειρά τηλεφωνικών επαφών με ηγέτες χωρών της Μέσης Ανατολής, μεταξύ των οποίων και με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, αλλά και με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχε από το Σάββατο μέχρι σήμερα, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις στην Αίγυπτο.
Μετά τα δικά μας προβλήματα που έλυσε στο πικαι φι θα λύσει και τα προβλήματα της Μέσης Ανατολής..Να ο ηγέτης που θέλει η Ευρώπη, για δεν τον στέλνουμε εκεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: