Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ

Γράφουν οι κρητικές και όχι μόνο εφημερίδες:
Συνελήφθη ένα άτομο στο λιμάνι του Ηρακλείου γιατί μετέφερε με το φορτηγό αυτοκίνητο του εύφλεκτο τοξικό υλικό" με το πλοίο της γραμμής. Οι άντρες του Κ.Λ.Ηρακλείου είχαν πληροφορίες για το φορτίο "βόμβα" και χθες το πρωί  εντόπισαν το φορτηγό που το μετέφερε!!! Συγκεκριμένα μετέφερε 768 δοχεία εύφλεκτου υλικού των 20 λίτρων.
Η απορία μου, βρε παιδιά όταν σας παίρνουν για βόμβα στο καράβι, το ακινητοποιείται και το ψάχνετε εξονυχιστικά, τώρα που είχατε την πληροφορία γιατί δεν το σταματήσατε στον Πειραιά, αλλά το αφήσατε να ταξιδεύσει ως και την Κρήτη, μαζί με τα άλλα οχήματα και τους επιβάτες; Για να συλλάβετε τον δράστη στο Ηράκλειο; Καλά θα τρελαθούμε; 15.500 λίτρα εύφλεκτο υλικό και σεις σκεφτόσαστε την σύλληψη; Κάτι δεν πάει καλά παιδιά!!! Ή μήπως δεν είναι τα πράγματα έτσι και οι φυλλάδες λένε ψέματα; Καλά πως θα ξαναταξιδεύσουμε αν αληθεύουν αυτά;
Κάτι δεν πάει καλά στο σύστημα, τώρα παίζουν και με τις ζωές μας !!!
Υ.Σ Το τοξικό υλικό ήταν διχλωροπροπάνιο, ιδιαίτερα επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: