Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ KΟΛΠΟ GROSSO

Γράφουν τα παραπολιτικά:
"Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ που είδε χθες το βράδυ στην εκδήλωση στο Ολύμπια, ότι το  μαγαζί δεν τραβάει, εισηγήθηκε στο Μαξίμου να αφήσουν τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες να καταδικάσουν το Μνημόνιο προκειμένου να μη συντριβούν στις εκλογές.
Την εισήγηση αυτή υιοθετούν πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που προβλέπουν Βατερλό ενώ ήδη ο Σγουρός έχει ταχθεί ανοιχτά κατά του Μνημονίου."  

Αυτό λοιπόν είναι η λύση, κατά τον δημοφιλή Κλουζώ.....να αφήνουν τους κολλητούς τους αλλά ανεξάρτητους σήμερα, να κυκλοφορήσουν άνευ συνοδείας όξω από το μαντρί (οι λύκοι μάλλον θα είναι μαντρωμένοι) αλλά με τρόπο τέτοιο ώστε την επομένη των εκλογών να ξαναγυρίσουν στο μαντρί!! Αλλά θα μου πείτε σιγά το νέο, αυτό το βλέπουμε καθημερινά διαβάζοντας τα ονόματα των υποψηφίων στους Ανεξάρτητους  συνδυασμούς τους....όλοι είναι βγαλμένοι από το μαντρί ... προσωρινά!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: