Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΘΑ.ΘΑ.ΘΑ... ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας, την οποία χαρακτήρισε ως το νούμερο ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή για τη χώρα μας, που θα βρούμε μπροστά μας, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Ο κ. Παπανδρέου παρουσίασε στους κοινωνικούς εταίρους 17 προγράμματα, εννέα εκ των οποίων θα υλοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα, συνολικού ύψους 2,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, με στόχο τη δημιουργία και διατήρηση περίπου 670 χιλιάδων θέσεων εργασίας. Ο πρωθυπουργός έθεσε πέντε στόχους για την καταπολέμηση της ανεργίας.
Τώρα πως γίνεται να εξαγγείλει μέτρα κατά της ανεργίας και από την άλλη να αφήνει στο δρόμο και μάλιστα απλήρωτους,300 συμβασιούχους του ΥΠ.ΠΟ, και 260 του ΥΠ.Οικοκονομικών; Μήπως κανείς ξέρει;
Μάλλον βαδίζει βάσει προγράμματος .... προσπαθεί να πέσει μέσα στις προβλέψεις της γερμανικής κυβέρνησης, που μιλάει για 1.500.000 ανέργους ως το τέλος του 2011. Δεν εξηγείται αλλιώς, γιατί για να δημιουργήσεις 670.000 νέες θέσεις εργασίας, χρειάζεται καθημερινά να ανοίγουν 30 νέες επιχειρήσεις και όχι όπως πάμε τώρα που η μια κλείνει πίσω από την άλλη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: