Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ;

21 Ιανουαρίου, 2009
Τις θερμές ευχαριστίες τους για τις πρωτοβουλίες του ΥΕΝΑΝΠ Αναστάση Παπαληγούρα, που επέλυσαν το πρόβλημα της επικοινωνίας των νησιών με τον Πειραιά και την Κρήτη, εξέφρασαν χθες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ και ο δήμαρχος του νησιού Θ. Κουκούλης.
Στη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο μητροπολίτης και ο δήμαρχος Κυθήρων είπαν στον κ. Παπαληγούρα ότι «είναι η πρώτη φορά που δίδεται τόση σημασία στο πρόβλημα των νησιών», ενώ τον κάλεσαν να επισκεφθεί τα Κύθηρα, πρόταση που ο υπουργός έκανε αμέσως αποδεκτή.
Ο κ. Παπαληγούρας τόνισε ότι η κυβέρνηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την αντιμετώπιση των αναγκών των νησιών, προσπάθεια που – όπως είπε - εξασφαλίζει περισσότερα δρομολόγια και ποιοτικώς καλύτερα πλοία, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι αναγκαίοι πόροι για την επιδότηση όλων των «άγονων γραμμών» έχουν εξασφαλιστεί.
26 Ιανουαρίου 2009
Marinews -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Κατέθεσαν σήμερα οι ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις τις αιτήσεις τους για τις άγονες γραμμές. Πρόκειται για τις, Βlue Star Ferries που κατέθεσε τέσσερις αιτήσεις και οχυρώνει την παρουσία της στα Δωδεκάνησα και κυρίως γύρω από τη Ρόδο, την NΕΛ με πέντε αιτήσεις στα Δωδεκάνησα και στο ανατολικό Αιγαίο, τη ΛΑΝΕ με πέντε αιτήσεις για νότιο Αιγαίο και την Hellenic Seaways στις Κυκλάδες κυρίως. Δεν προσήλθαν να καταθέσουν αίτηση η G.A.Ferries του καπετάν Μάκη Αγούδημου και η ΣΑΟΣ, του Φώτη Μανούση.Οι αποφάσεις θα εκδοθούν σε 10 ημέρες.
http://www.marinews.gr/article.asp?Newid=7096


Τελικά είδες οι μητροπολίτες τα ξέρουν γρηγορότερα και από τον ίδιο τον ......."ΘΕΟ".
21 Ιανουαρίου πάει ο Μητροπολίτης στον Παπαληγούρα !!!
26 Ιανουαρίου καταθέτουν τις αιτήσεις οι ακτοπλόοι !!!
Στις 6 Φεβρουαρίου θα εκδοθούν οι αποφάσεις
Στις 13 Ιανουαρίου ήξερε η κ. Κεφαλογιάννη στο Ρέθυμνο ότι το καράβι από το Ρέθυμνο θα πιάνει Κύθηρα και Καλαμάτα !!!
Για την βουλευτίνα δεν έχω κανένα ενδοιασμό ότι κάπου έβαλε το χεράκι της, για τον μητροπολίτη έχω τις απορίες μου.
Και η Ερώτηση του Μήνα!!
Στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΝΕΝ σήμερα, ξέρετε ποιος την οδήγησε;
Όποιος απαντήσει σωστά κερδίζει ένα πήγαινε -έλα με την ΑΝΕΚ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: