Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

36 γονείς παιδιών που πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό Κισάμου (Πύργο) κατέθεσαν επιστολή στον δήμο Κισάμου και ζητούν ενημερωση και γιατί ενώ ο δήμος παίρνει κρατική επιδότηση με την υπογραφή του κάθε γονέα, δεν υπάρχει σίτιση στο ολοήμερο όπως συμβαίνει στους άλλους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. και ζητούν να μάθουν τους λόγους ώστε να λύσουν το πρόβλημα.
Τέλος ζητούν να μάθουν την απορρόφηση των κονδυλίων ΕΣΠΑ προς τον παιδικό σταθμό. 

Μάλιστα όπως αναφέρουν στην επιστολή τους προς το blog  "Με προχειρότητα λάβαμε προφορική απάντηση από αρμόδιο φορέα του Δήμου για τους παιδικούς σταθμούς λέγοντας μας οτι -τώρα - δεν μπορούν να κάνουν κάτι αλλά από την νέα χρονιά το έχουν κύριο μέλημα να γίνει κάτι." 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: