Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ»

«Παρουσιάσαμε λεπτομερώς το πρόγραμμά μας και αναλύσαμε το πως θα το υλοποιήσουμε»
Η προεκλογική περίοδος τελειώνει σε λίγες μέρες. Ο συνδυασμός μας κατά το διάστημα αυτό, προσπάθησε να δώσει στους πολίτες την ενημέρωση που απαιτείται ώστε να επιλέξουν αυτούς που θα είναι δημοτική αρχή για τα επόμενα 5 χρόνια. 
Καταθέσαμε αναλυτικά τα διαπιστευτήριά μας, αποδίνοντας ιδιαίτερη σημασία στους ακόλουθους άξονες:
Να παρουσιάσουμε λεπτομερώς μικρά και μεγάλα έργα, δράσεις και παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν κατά την τετραετία που ολοκληρώνεται.
Να αναλύσουμε το σχέδιό μας για την επόμενη δημοτική περίοδο,
Να περιγράψουμε ποιες συνεργασίες με φορείς (Υπουργεία, Περιφέρεια, Υπηρεσίες, Πανεπιστήμια) έχουμε ήδη αναπτύξει για τη επίτευξη των μεγάλων και μικρών στόχων που έχουμε βάλει.
Να καταγράψουμε, από που και από ποιούς θα προκύψουν οι μελέτες ωρίμανσης των έργων.
Να ενημερώσουμε από πού θα προέρθουν οι αναγκαίοι οικονομικοί πόροι ώστε να χρηματοδοτηθούν τα έργα και οι δράσεις που προτείνουμε στο πρόγραμμά μας. 
Για τους λόγους αυτούς, υποστηρίζουμε ότι η υλοποίηση του προγράμματος και των στόχων μας είναι εφικτή για την δημοτική περίοδο που έρχεται.
Θα ήταν πολύ εύκολο να συντάξουμε ένα πρόγραμμα (έκθεση ιδεών), το οποίο θα αποτελούσεαπλή καταγραφή αναγκών, έργων και υποσχέσεων, με σκοπό να υφαρπάξουμε την ψήφο των πολιτών. Θα ήταν επίσης εύκολο, να κατρακυλήσουμε στην γνωστή μέθοδο των προεκλογικών κατηγοριών, της σπίλωσης των αντιπάλων, των ειδήσεων του καφενείου, τον εκφοβισμό και την παραπλάνηση. Δεν το κάναμε και ούτε πρόκειται να το κάνουμε. Αυτές οι μέθοδοι είναι -κατά την άποψη μας- καταδικασμένες και το κυριότερο, ζημιώνουν τους πολίτες και εμποδίζουν την πρόοδο του τόπου.
Εμείς προσπαθήσαμε εν ολίγοις, να δείξουμε πόσο καλοί και ικανοί θα είμαστε στην επόμενη διακυβέρνηση του τόπου και όχι πόσο κακός είναι ο αντίπαλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: