Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Η ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΙΚΩΝ !! χαχαχα

 Η επισήμανση του τίτλου ότι απαγορεύεται η οδήγηση των οχημάτων προς τον Μπάλο υπάρχει σε όλα σχεδόν τα συμβόλαια που είναι υποχρεωμένοι να υπογράψουν οι ενοικιαστές αυτοκινήτων στα Χανιά. Λογικό αφού ο χωματόδρομος δεν προσφέρεται για τα ΙΧ, με όσα πηγαίνουν προς τα εκεί να παθαίνουν μικρές και μεγάλες ζημιές.
Ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραβλέπουν αυτά που υπογράφουν και πηγαίνουν με το ενοικιαστικό προς την περιοχή αυτή.
Η “Μονομετοχική Δήμου Κισσάμου” που ελέγχει την είσοδο και εισπράττει το ανάλογο αντίτιμο δεν θα έπρεπε να βλέπει αν ένα αυτοκίνητο είναι ενοικιαστικό ή όχι και στην πρώτη
περίπτωση να ειδοποιεί τον οδηγό για τα προβλήματα που πιθανόν θα έχει;

Έτσι θα αποφεύγονταν μικρές και μεγάλες ζημιές και κυρίως οι κίνδυνοι για ατυχήματα κάθε είδους.

Το παραπάνω κειμενάκι δημοσιεύθηκε στα Χ.Ν ενυπόγραφο... και απορώ με την τετράγωνη λογική του συντάκτη του!!
Η Μονομετοχική η μεγαλύτερη και ποιο κερδοφόρα επιχείρηση του Νομού μας να διαλέγει ποιους θα βάλει και ποιους όχι στο δρόμο για τον Μπάλο. Το έκαψες αδελφέ... Εδώ δεν αφήνουμε κουνούπι να μας ξεφύγει θα διώχνουμε κόσμο; Για τέτοια ειμαστε; Και ποιον ενδιαφέρει απο την Μονομετοχική αν πάθει ζημιά το αυτοκίνητο του κάθε τουρίστα; .... Ίσα ίσα θα αφήσουν και λίγο κέρδος στην Κίσαμο (πλύσιμο του αυτοκινήτου και γερανό) ... πράγμα που γίνεται. 
Το τερματίσαμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: