Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

ΣΤΟΝ ΝΤΑΜΙΑΛΗ

Φίλος του blog που πάει τακτικά για μπάνιο στην μικρή αλλά ωραία παραλία του Ντάμιαλη έστειλε τις φωτογραφίες αυτές με τα σίδερα απο την στοά.
Τα περισσότερα σίδερα ειναι πλέον σκουριασμένα και σε κακή κατάσταση.. και όπως λέει 
- 70 χρόνια χωρίς συντήρηση, περνάνε την ημέρα 3000 αυτοκίνητα, 150 λεωφορεία, και όλου του τύπου τα βαρέα οχήματα. Άμεση συντήρηση στη στοά του Ντάμιαλη.
ΒΠ

Τώρα θα μου πείτε το μόνο δημόσιο έργο που ειναι ασυντήρητο; Εδώ η γέφυρα το Κορφαλώνα ένα πόδι της ειναι στον αέρα... ποιος θα τα συντηρήσει; Εδώ άμα κάτι δεν πάει καλά περιμένουμε να πέσει και μετά φτιάχνουμε νέο... δείτε τα Λύκεια, το γηπεδο κλπ.... α ξέχασα και το δημαρχείο μας η μια μεριά για τα μάτια του κόσμου ειναι κουκλί η άλλη αστα βράστα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: