Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

 Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά), τα οποία θα εφαρμόσουν πιλοτικά κατά το σχολικό έτος 2022-23 το νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου μέχρι τις 5:30 μμ (αντί 4:00 μμ που ίσχυε μέχρι σήμερα), ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας, για την επιλογή των σχολικών μονάδων ελήφθησαν υπόψη κριτήρια όπως το μαθητικό δυναμικό του σχολείου, ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν ήδη σε ολοήμερο και ο αριθμός των λειτουργούντων ολοήμερων τμημάτων.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί περίπου στο 50% των τμημάτων που λειτουργούν σήμερα ως ολοήμερα.
Στην Κίσαμο στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα του ολοήμερου ειναι τα παρακάτω σχολεία
3ο και 4ο Νηπιαγωγείο Κισάμου
2ο και 3ο Δημοτικό Κισάμου
4θέσιο Δημοτικό σχολείο Δραπανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: