Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τι να πεις τώρα...  ο πουνέντες έβαλε όλες τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες στο νερό.!!! Υπολογίζω οτι με αυτές τις συνθήκες το σετ δεν πρέπει να κάνει 15Ε στο Λαφονήσι αλλά τουλάχιστον 50... ας το ξανασκεφτούν οι εταιρείες του Δήμου ένθεν και ένθεν, μα έτσι που θα πάει η χρονιά θα βγάλουμε πολύ χρήμα.
 Εξάλλου δεν ειναι δα και κανένα κρυφό μυστικό, μόνο για αυτό εκλέγονται πλέον οι δημοτικές αρχές στην μπάντα μας ... για μια καλή διαχειριστική χρονιά στο Λαφονήσι. Μάλιστα αισθάνονται και περήφανοι που κατάφεραν να βγάλουν περισσότερα απο τις προηγούμενες δημοτικές αρχές άσχετο αν η κατάσταση ειναι τραγική σε όλα τ' άλλα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: