Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΛΙΓΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Έτοιμο και παραδομένο το πλακόστρωτο (κόκκινο χρώμα) στο ψαρολίμανο μας που ομόρφυνε μετά απο πολλά χρόνια αδιαφορίας...Φυσικά για να μην καταστραφεί γρήγορα πρέπει να πέσει και άσφαλτος στο υπόλοιπο κομμάτι (με κίτρινο). Ως το χειμώνα θα πρέπει να βρεθεί λύση ώστε να μην έχουμε χωμάτινες επιφάνειες, αλλά και το σπουδαιότερο να βρεθεί και χώρος για τα τρέιλερ των διαφορών ερασιτεχνών που σήμερα αράζουν ανεξέλεγκτα. Πινακίδες απαγόρευσης  σταθμευσης αλλά και παγκάκια για τους επισκέπτες θα βάλει το ΛΤΝ Χανίων, όπως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του κ Βιριράκης.  
Σίγουρα χρειάζονται περισσότερα και μια συνεργασία ΛΤΝ Χανίων και Δήμου ειναι εφικτή για να λύσει και τα όποια θέμα  έχουν παρουσιαστεί....αρκεί να μην το αφήσουμε για μετά... όπως συμβαίνει στην περιοχή μας. Στην βράση κολλά το σίδερο και ας κάνουν αυτό που πρέπει για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Λίμνη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: