Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙΣΑΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Κισάμου στηρίζει και συμμετέχει στην κινητοποίηση που οργανώνουν αγροτικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς της περιοχής του πρώην Δήμου Ινναχωρίου την Κυριακή 5 Ιούνη στις 12 το μεσημέρι, Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον.
Η επικείμενη αδειοδότηση για λατομείου γύψου στην περιοχή, από την αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα λαϊκά συμφέροντα.
Καλούμε τον λαό της Κισάμου να παρευρεθεί και να διεκδίκηση ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας.
Κίσαμος 4-06-2022
Για την Λαϊκή Συσπείρωση Κισάμου
Ο Δημοτικός Σύμβουλος
Φραγκιουδάκης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: