Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ... 13.20

Πριν απο λίγο είχαμε ξανά ωστικό κύμα στην περιοχή της Κισάμου 13.19 και 13.27 που συνοδευόταν με βοή. Όπως φαίνεται και από τον σεισμογράφος της περιοχής δεν υπάρχει σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή μας απο προχθές έτσι ότι συμβαίνει μάλλον οφείλετε σε ανθρώπινη δραστηριότητα.
Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το flashnews.gr από το Λιμεναρχείο Χανίων και χθες και σήμερα εκτελέστηκαν και εκτελούνται βολές.
Ειδικότερα, χθες εκτελέστηκαν βολές στην περιοχή Καράβια από τις 8.00 – 15.00. Η περιοχή βρίσκεται στο Μυρτώο Πέλαγος. Για να δούμε λοιπόν όταν θα σταματήσουν οι βολές αν θα έχουμε τα ίδια.... Πάντως και χθες το βράδυ υπήρχε έντονη δραστηριότητα στον κισαμίτικο ουρανό με πολλά παράξενα φώτα ...λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: