Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Χανίων ενημερώνει τους παραγωγούς ότι οι αποτυπώσεις των αγροτεμαχίων στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης οποιασδήποτε χρονιάς δεν συμπίπτει με την ολική ή πραγματική έκταση του αγροτεμαχίου που πρέπει να δηλωθεί στο κτηματολόγιο. Για αυτόν τον λόγο δεν μπορούν να αποτελέσουν αξιόπιστο έγγραφο χρησικτησίας ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι συντεταγμένες τους για την σωστή και ακριβή αποτύπωση του αγροτεμαχίου στον χάρτη. 
Για περισσότερες πληροφορίες και για την πλήρη, αξιόπιστη και ασφαλή προετοιμασία του φακέλου  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χανίων.
Γραφείο Αγυιάς: 28210 31177
Γραφείο Κολυμβαρίου: 28210 22448
Γραφείο Κισάμου: 28220 22011

Δεν υπάρχουν σχόλια: