Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

2-0 ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ

 6 νίκες και 1 ισοπαλία, και 4 βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο....Ο Νέος Κισσαμικός η μοναδική αήττητη ομάδα της Β’ ΕΠΣΧ, και όπως λένε όταν η ομάδα είναι μια γροθιά δύσκολα  χάνει. 
Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά και πριν απο την σέντρα ήταν τελικά το ματς με την Ιωνία και φυσικά η ομάδα νικάει και τις κακές διαιτησίες.
 Στο 62′ ο Γοναλάκης άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι και στο 72′ ο Σημαντηράκης έκλεισε το σκορ, και η αλήθεια το παιχνίδι  χάρηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Κολυμβάρι.
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Μαστοράκης, Ζαχαριάδης (15′ Γεωργανάς), Παπαδάκης, Σημαντηράκης, Καστανοπουλάκης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Γοναλάκης, Λ. Κομπογεννητάκης, Χότζα, Οκερέκε, Ντόντα (82′ Ανουσάκης)
Πριν την σέντρα ο Νέος Κισσαμικός τίμησε τον Γεράσιμο Στυλιανακάκη φανατικό φίλαθλο της ομάδας, χαρίζοντας του μια φανέλα με τον αριθμό 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: