Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ.... ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Τα δημοσιεύματα δεν θα λύσουν το πρόβλημα στο 5ο Νηπιαγωγείο Κισάμου, αυτό είναι σίγουρο, όμως κάποιους τους θορύβησαν, ειδικά όταν υπάρχουν εικόνες που μιλάνε μόνες τους. Έτσι χθες είχαμε την επίσκεψη της διευθύντριας της Α' βάθμιας εκπαίδευσης Χανίων στο εν λόγω σχολείο, της κυρίας Ψαρουδάκη -Κασσωτάκη. 

Αν και δεν έγινε γνωστό τι είδε, και τι ειπώθηκε, η διευθύντρια η οποία συνοδευόταν απο τον Κισαμίτη εκπαιδευτικό κ. Τσαλαπάκη, έκλεισε ραντεβού να επισκεφτεί το Δήμο Κισάμου στις 15 Οκτωβρίου για κουβεντιάσουν και να βρουν λύσεις στο χρόνιο αυτό πρόβλημα που μας απασχολεί, μιας και ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης αλλά και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος κ. Χαχλάκης απουσίαζαν χθες απο την Κίσαμο.  

Μπορεί να μην είναι η ενδεδειγμένη λύση ...εντούτοις μάλλον με τις φωνές και τις φωτογραφίες κάποιοι ενδιαφέρονται... ας ελπίσουμε οτι θα βγει κάτι καλό και σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: