Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ

Ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε τον Νέο Κισσαμικό που έχασε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει απο νωρίς το παιχνίδι και ο Νέος Σαμψών κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με  πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κουρομιχελάκης από τον Καστανοπουλάκη προς το τέλος του αγώνα. Ο Νέος Κισσαμικός είχε κατορθώσει ν’ ανοίξει το σκορ στο 51ο λεπτό με σκόρερ τον Λευτέρη Κομπογεννητάκη, ενώ είχε και δοκάρι με τον Σταθάκη.
Η ομάδα του Λευτέρη Βεστάκη παραμένει στην κορυφή με 10 βαθμούς, παρά την χθεσινή απώλεια της.
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Κατερουδάκης, Ζαχαριάδης, Παπαδάκης, Σημαντηράκης, Κομπογεννητάκης Ζαχ., Καστανοπουλάκης, Καρεφυλλάκης, Οκερέκε, Σταθάκης, Κρέτσι (72’ Ανουσάκης), Κομπογεννητάκης Ελ.
Επόμενο παιχνίδι ξανά στο Κολυμβάρι με την ΕΘΚ.

Η Θύελλα Καλαθενών για την Α' κατηγορία ηττήθηκε στους Αγιους Αποστόλους απο τον Ιδομενέα με 2-1 αν και προηγήθηκε στο σκορ. Επόμενος αγώνας της Θύελλας με τον Ηρακλή Νεροκούρου στο Κολυμβάρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: