Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

 Αν και είναι νωρίς εντούτοις οι ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει, ειδικά στην γειτονιά μας που υπάρχει μια σχετική απογοήτευση με τα αυτοδιοικητικά. Τεσσερις συνδυασμοί, λένε κάποιοι που ξέρουν, ετοιμάζονται για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, οι δυο είναι οι γνωστοί μονομάχοι που θα ξαναζητήσουν την ψήφο μας, και δυο άλλοι που είναι στο "ψάξιμο" κι απ' ότι λένε ο ένας είναι αμιγώς υποστηριζόμενος απο τον ΣΥΡΙΖΑ..... Εδώ βέβαια θα έχουμε πρόβλημα με την κεφαλή, αλλά θα το λύσουν το θέμα... όπως λύθηκε και το θέμα που απο την αρχή της χρονιάς μιλούσε για νέα διάδοχη κατάσταση στο συνδυασμό "Κίσαμος πρωτεύουσα Δύναμη". 
Πάντως είναι  γεγονός οτι υπάρχουν φωνές και αυτό φαίνεται ειδικά στις προσωπικές σελίδες όλων όσων ασχολούνται με τα κοινά... μάλιστα εδώ υπάρχει το ενδιαφέρον... τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι οποίοι κατέβηκαν με τον ένα ή τον άλλο συνδυασμό και όχι μόνο δεν εκλέχθηκαν αλλά απομονώθηκαν, μάλιστα ορισμένοι επιτηδείως για να μην έχουν φωνή.... ούτε καν διαμαρτυρίας.
- Τι θα κάνουν; Θα παραμείνουν, θα σταματήσουν την ενασχόληση τους με τα κοινά ή θα πάνε σε άλλους συνδυασμούς; Και δεν είναι λίγοι ....
Οι ζυμώσεις ξεκίνησαν νωρίς... και όσο κι αν κάποιοι λένε πως δεν τους ενδιαφέρει.... έχουν ήδη αρχίσει να ανησυχούν. .... αφού φάνηκε και σε κάποιες περιπτώσεις έβαλαν και τον "μπαμπούλα" να φοβερίσει!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: