Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΔΑ....

Ο Στέλιος Xαιρετάκης δεν μένει ποτέ ήσυχος και συνέχεια προσπαθεί για το καλύτερο όχι μόνο για την κοινότητα του στην Ποταμίδα, σαν πρόεδρος που είναι, αλλά η εθελοντική του προσφορά φτάνει ως και τα γύρω χωριά.
Να τι έγραψε στην ανακοίνωση του....


 - Ξεκινάμε και πάλι με μια χορηγία που μου εξασφάλισε η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του Ράδιο αμόρε Αγγελική Βερυκάκη για την Ποταμίδα και όχι μόνο. Σήμερα Τρίτη 12/10/2021 στις 10:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία θα διατεθούν σε οικογένειες ψάρια από την εταιρεία Καλούδη και τον διευθυντή κύριο Ραμί. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας.
Πάντα τέτοια Στέλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: