Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ .... ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ.

Με δεύτερη απόφαση της η ΚΤΥΠ Α.Ε κάνει γνωστό αυτό που τόσο καιρό δεν λέει ξεκάθαρα, αλλά μας βάζει σε σκέψεις, με αποτέλεσμα όλοι να μην ξέρουμε το γίνεται κι αν θα γίνει τελικά κατεδάφιση ή θα προηγηθεί δευτεροβάθμιος έλεγχος στα κτήρια. Ματαιώνει μάλιστα και την προγραμματισμένη επίσκεψη της υπαλλήλου της στην Κίσαμο. Φυσικά την απόφαση αυτή της ματαίωσης μπορεί να έπαιξαν ρόλο τα δημοσιεύματα ή η επίσκεψη βουλευτή εκεί. Πάντως με ΑΔΑ 6ΡΦΧΟΞΧΔ-ΗΜ6 η ΚΤΥΠ Α.Ε
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ ΕΙ
Α. Την ακύρωση της υπ΄αριθ.πρωτ.13229/23.09.2021 απόφασης μετακίνησης εκτός έδρας της
υπαλλήλου κ. Σ Δ με προορισμό τα Χανιά για: αυτοψία στο υπό κατεδάφιση κτιριακό συγκρότημα ΓΕΛ & ΕΠΑΛ ΚΙΣΣΑΜΟΥ και ανέγερση νέων σχολικών μονάδων στο ίδιο οικόπεδο, από 29.09.2021 έως 01.10.2021.

Τελεσίδικα λοιπόν μιας και το αναφέρει πλέον πεντακάθαρα και δεν ξέρω αν πρέπει να χαρούμε ή να αρχίζουμε πάλι να γράφουμε το κτηριακό συγκρότημα των παλαιών Λυκείων θεωρείτε κατεδαφιστέο. Δεν θα γίνει άλλη αυτοψία, δεν θα γίνει δευτεροβάθμιος έλεγχος. Πάμε για νέα Λύκεια και ελπίζουμε οτι και με την χθεσινή δήλωση του τέως υπουργού παιδείας-ο οποίος θα πρέπει να πω οτι είναι ο μοναδικός ίσως που ενδιαφέρεται για τα Λύκεια μας- κ. Διγαλάκης, η πρώτη φάση έχει πλέον ολοκληρωθεί...και η δεύτερη και ουσιαστική θα ξεκινήσει με την κατεδάφιση των. Μάλιστα αν δεν υπήρχε το χρονοδιάγραμμα της 3ετίας θα ήμασταν όλοι μια χαρά... 
Ευτυχώς βέβαια που υπάρχουν και οι βουλευτές (Βολουδάκης-Διγαλάκης) και ενημερωνόμαστε εδώ στην Κίσαμο για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και σε όλα τα θέματα που μας αφορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: