Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΑΜΜΟΥ ΣΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Μπορεί να χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε στις πολυσύχναστες παραλίες μας ένα πρωτοποριακό σύστημα πρόσβαση των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα στην θάλασσα εντούτοις η πολιτική του δήμου δεν σταματάει και προσπαθεί να βρει τρόπους προκειμένου να τους προσφέρεται μια καλύτερη όσο και ισότιμη καθημερινότητα. Έτσι αποκτήσαμε ένα καροτσάκι ειδικό για άμμο, για όλους αυτούς που πάνε Λαφονήσι, και έχουν κινητικά προβλήματα. 

Να τι έγραψε στην σελίδα του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θεόφιλος Χριστουλάκης για το σχετικό θέμα:
 "Η πρώτη εξυπηρέτηση έγινε ...Ευχαριστώ την διοίκηση και τους υπαλλήλους της μονομετοχικής που αντέδρασαν άμεσα στο αίτημα μου εύχομαι να καταφέρουμε να προχωρήσουμε σε καλύτερες υποδομές για περισσότερες παραλίες".
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτή και ας ελπίσουμε οτι του χρόνου θα έχουμε και στις υπόλοιπες παραλίες μας, όχι μόνο αυτό το καροτσάκι, αλλά και το αυτόνομο μηχάνημα πρόσβασης για όλους όσους αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: