Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....ΑΞΙΖΕΙ

Eθελοντική λήψη (δείγμα σιέλου) για την ανεύρεση πιθανού δότη μυελού των οστών για 20χρονη κοπέλα που χρήζει άμεσης ανάγκης διοργανώνουν φορείς της Κισάμου την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχείο στο Καστέλι, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Συνυπογράφουν η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, ο Δήμος Κισάμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, καθώς και Σύλλογοι και Φορείς του Δήμου Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ., Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, Νεολαία Κισάμου, Φιλολογικός Σύλλογος Κισάμου, Κισαμίτισσες μαμάδες, Αθλητικός Όμιλος Κισάμου, Φωτογραφική Ομάδα Κισάμου, ΠΓΣ Κισαμικός, Θύελλα Καλαθενών, Σύλλογος Κυρίων & Δεσποινίδων Καστελίου «Η Κοινωνική Πρόνοια», Πολιτιστικός Σύλλογος Γραμβούσας, Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου, Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών, Πολιτιστικός Σύλλογος Πλοκαμιανών, Πολιτιστικός Σύλλογος Ρόκκας, Πολιτιστικός Σύλλογος Φαλελιανών, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού).

Δεν υπάρχουν σχόλια: