Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Με το υπ. αρ. Φ.2/208/12-1-2016 έγγραφο της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Χανίων ζητείται να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο Κισάμου αν θα καταργηθεί το 1/θ Νηπιαγωγείου Καλαθενών. 
...... Κάπως έτσι ακούγεται θλιβερό αλλά η αλήθεια είναι οτι τα τελευταία χρόνια το σχολείο είχε μόλις ένα μαθητή και ήταν αυτονόητο με την οικονομική κρίση που μας μαστίζει οτι δεν θα έστελναν νηπιαγωγό για ένα νήπιο...εξάλλου στοιχίζει λιγότερο και το φέρνουν στο Καστέλλι.
Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση (τι να είπαν άραγε;) στη διάρκεια της οποίας δεν υπήρξε αντίρρηση (θα μπορούσαν να προτρέψουν τους κατοίκους να κάνουν παιδιά!!!) γνωμοδότησε ομόφωνα θετικά επί της πρότασης της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων για την κατάργηση του 1/θ Νηπιαγωγείου Καλαθενών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: