Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΕΣΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια του, στην οικογένεια του εκλιπόντος συντοπίτη μας κ. Κοντοπυράκη Μανώλη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.
Ενός διακεκριμένου ανθρώπου και επιστήμονα, με αναμφισβήτητη αγάπη για τη χώρα και τον τόπο του. Αγάπη η οποία αποτέλεσε και το κίνητρο για την επιστροφή του από την Αμερική όπου η Ακαδημαϊκή του καριέρα βρίσκονταν στο απόγειο της, απλά και μόνο γιατί του ζητήθηκε να προσφέρει στη χώρα του.
Ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία και τους συνανθρώπους του.
Καλό του Ταξίδι! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. 
Καλή δύναμη στην οικογένεια και τους αγαπημένους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: