Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΣ

......γίνεται η μετακίνηση (μετατόπιση είναι νομίζω για λίγα μέτρα) του περιπτέρου από την μια πλατεία στην άλλη. Βέβαια η δημοτική κοινότητα Κισάμου κατά την συνεδρίαση της ξέχασε να ρωτήσει (εγώ ρώτησα) αν υπάρχει άλλη αίτηση για το περίπτερο που είναι κλειστό εκεί στην Ηρώων Πολυτεχνείου 50 μέτρα από το άλλο. Και φυσικά μου απάντησαν οτι υπάρχει κάποια αίτηση που πληρεί τις προϋποθέσεις. Μάλλον ούτε η ποιότητα ζωής που συνεδρίασε αυτήν την Παρασκευή το ξέρει αυτό....
Με απλά λόγια να γίνει η μετακίνηση επειδή θα γίνει ανάπλαση της πλατείας Τζανακάκη...και να βάλουμε σε κάθε γωνιά της μοναδικής μας πλατείας και από ένα περίπτερο....το Καστέλλι εξάλλου είναι ένας δρόμος και μια πλατεία.

Υ.Σ Είναι πολύ εύκολο να βρίσκεις τα έγγραφα που αφορούν την πόλη..υπάρχει γραμματεία για αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: