Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.....

Το να φροντίζουν κάποιοι για την ποιότητα ζωής του τόπου που ζεις, είναι επιτυχία σήμερα. Αυτή είναι η προσπάθεια της πλειοψηφίας του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κισάμου (Δουβλετή Ε,. Κωνσταντουλάκης Κ., Βεστάκης Α.) και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Ξυπολιτάκης Μ., Δερουκάκης Ε., Γλαμπεδάκης Β., Μαυροδημητράκης Σ., Αννουσάκης Γ.) του Δήμου Κισάμου που με τις αποφάσεις τους θεωρούν ότι η παραπάνω εικόνα συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Κισάμου. Ας ελπίσουμε ότι την απόφασή τους θα καλύψει με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου για να μην μας θεωρήσουν ….. τριτοκοσμικούς!
Χαρτζουλάκης Κωστής

5 σχόλια:

Δημήτρης Χαιρετάκης είπε...

Οι αποφάσεις ή η γνώμη όλων των προσώπων που ανεφέρετε κε Χαρτζουλάκη δεσμέυονται από την προαπόφαση του ΕΝΟΣ στο να δημιουργηθεί αυτή η Αθλια εικόνα. Ζητηται γνώμη των επιτροπών ετεροχρονισμένα για να νομιμοποιηθεί η παράλογη προαπόφαση του Δημάρχου να εγκατασταθεί στο συγκεκριμενο σημειο το περιπτερο!!! Τυχόν μη έγκριση από τις επιτροπές, ΤΟΥ δίνει το άλλοθι να στοχοποιήσει και να διασύρει προσωπικά τους διαφονούντες στην μικρή μας κοινωνία...Σταλινγραντ πρέπει να μετανομαστούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελεια εικονα.Μπραβο μας ουλωνων...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

τα προσωπικά σχόλια θέλουν και ονοματεπώνυμο #34&65&

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ με το Σταλινγκραντ, Μοσούλη η Χαλεπι μου αρέσει.
Περρακης Κωστας.

Ανώνυμος είπε...

Αραγε εχουν επισκεφτει καποια αλλη πολη της Ελλαδας και πολλω μαλλον του εξωτερικου οιτου Δημου μας να δουνε καθαριοτητα , αναδειξη των αρχαιολογικωνχωρων,αναδειξη και προβολη των κοινοχρηστων χωρων παρκα, χωρους πρασινου,παιδικες χαρες θελουμε καιτουρισμο.Δυστυχως ειμαστε πολυ πισω ακομα και απο τα γειτονικα Βαλκανια.