Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ -ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Θα το γράψω, έτσι και αλλιώς είναι προσωπική η σελίδα και ενυπόγραφη, στηρίζω τον Κισαμικό και την διοίκηση του με νύχια και με δόντια. Δεν μπορώ να απαντώ σε σχόλια ανώνυμα, πολύ δε περισσότερο να ξέρω κάτι παραπάνω από σας... ο Κισαμικός έχει διοίκηση, ένα ικανότατο πρόεδρο οπότε τα ερωτήματα σας εκεί. Η ομάδα όσο πάει από το καλό στο καλύτερο θα είναι φυσιολογικότατο να δέχεται κριτική και κάποιοι να θέλουν να βάλουν τρικλοποδιές. Είναι γνωστό και διαχρονικό για τον τόπο μας.
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου η ομάδα μας παίζει με τα Τρίκαλα στο Μάλεμε, ας δείξουμε οτι είμαστε δίπλα της, ας δείξουμε οτι αγαπάμε την ομάδα του τόπου μας...και οι κακές ψευτοκριτικές δεν μας αγγίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: