Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

10ο ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ








Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την πόλη μας και την συνέχιση του Κισαμίτικου καρναβαλιού, όλες τις υπό σύσταση ομάδες αλλά και τους επιχειρηματίες της περιοχής και ιδιαίτερα όσους σχετίζονται με το καρναβάλι (επιχειρήσεις εστίασης, cafe κ.λ.π) στην δεύτερη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δήμου Κισάμου
την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21:00 και θα συζητηθούν τόσο οι προτάσεις που συζητήθηκαν στην πρώτη συνάντηση όσο και οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πόλη αλλά και όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το 10ο Κισαμίτικο καρναβάλι. 
Σας περιμένουμε όλους, για να δυναμώσουμε και να εξελίξουμε ένα από τα μεγαλύτερα καρναβάλια της Κρήτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: