Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ

Οι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι πλειοψηφιών και μειοψηφιών όλου του νησιού καλούνται να εκλέξουν σήμερα, τη νέα ηγεσία του συνδικαλιστικού τους φορέα, που είναι η Περιφερειακή Ένωση Δήμων, αλλά και τους αντιπροσώπους εκλέκτορες για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, που μαζί με τους δημάρχους που μετέχουν αυτοδίκαια στο συνέδριο της ΚΕΔΕ θα εκλέξουν τη νέα ηγεσία τους και πανελλαδικά.
Οι εκλογές γίνονται με απλή αναλογική και θεωρητικά επικεφαλής για πρόεδρος δεν υπάρχει στα ψηφοδέλτια, αφού η εκλεγμένη 21μελής διοίκηση είναι αυτή που θα εκλέξει το νέο πρόεδρό της. Ωστόσο, είναι προφανές πως το ψηφοδέλτιο που θα εκλέξει τους περισσότερους στο Δ.Σ. θα έχει και την πλειοψηφία για να εκλέξει τον πρόεδρο στο πρόσωπο που προτείνει για τη θέση αυτή. Επί της ουσίας, πάντως, στο ένα ψηφοδέλτιο υποψήφιος για πρόεδρος θα είναι ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και στο άλλο ο δήμαρχος Πλατανιά Χανίων Γιάννης Μαλανδράκης.
Οι παρακάτω υποψήφιοι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλου για το ΔΣ της ΠΕΔ Κρήτης και για την Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ. με την «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ»
1.ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Νικολάου, Δήμαρχος Ανωγείων.
2. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Χρήστου, Δήμαρχος  Γαύδου.
3.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ του Γεωργίου, Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας.
4.ΚΟΚΟΣΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου, Δήμαρχος Αρχανών –
Αστερουσίων.
5.ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ιωάννη, Δήμαρχος Πλατανιά.
6.ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θωμά, Δήμαρχος Χερσονήσου.
7.ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Εμμανουήλ, Δήμαρχος Βιάννου.
8.ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΣ ΑΔΑΜ του Ιωάννη, Δήμαρχος Αμαρίου.
9. ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Πέτρου, Δήμαρχος Σφακίων.
10.ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Θεοδώρου, Δήμαρχος Κισάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: