Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΣΣΣΣΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ

Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που ο άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν. Οτιδήποτε άλλο είναι δημόσιες σχέσεις»
Τζορτζ Όργουελ
Όχι τίποτα άλλο αλλά αν όλοι οι άνθρωποι έλεγαν τα στραβά και τ΄ανάποδα ίσως να μην φτάναμε σε αυτό το κοινωνικό αλλά και οικονομικό χάλι. Ίσως ακόμα αν όλοι έλεγαν τα στραβά και τ΄ανάποδα, που βλέπουν ξέρουν και ακούνε, να μην χρειαζόταν και οι δημοσιογράφοι!!!! Ίσως!!!
Βέβαια το παράλογο είναι, ότι ενώ λένε ότι ξέρουν και αυτά που ξέρουν τα υποστηρίζουν μετά μανίας, στα καφενεία φυσικά .... φοβούνται να τα δημοσιοποιήσουν!! Λες και στο καφενείο αυτά που λες δεν πιάνονται....είναι αέρας....χαχαχχα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: