Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ....ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ

Στα Αντικύθηρα μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αύριο Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 όπου θα επισκεφθεί το χώρο του περίφημου ναυαγίου του Μηχανισμού και του Έφηβου. Αιτία της επίσκεψης είναι ότι μία διεθνής ομάδα από Έλληνες, Αμερικανούς και Ελβετούς ερευνητές έχει ξεκινήσει τις έρευνές της στην περιοχή του ναυαγίου.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές των Αθηνών, ο σχεδιασμός του Μεγάρου Μαξίμου και του αρμόδιου υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τασούλα προβλέπει επίσκεψη με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού που θα απογειωθεί από τη βάση στο Μαραθώνα με επιβάτες τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του και προορισμό τα Κύθηρα και εν συνεχεία το χώρο των ερευνών του ναυαγίου, λίγο έξω από το λιμάνι των Αντικυθήρων.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: