Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Για πολλούς συνοδοιπόρους οι εκλογές τελείωσαν την πρώτη Κυριακή, εκτός φυσικά γι αυτούς που εκλέχτηκαν, όμως εκείνη την Κυριακή τελείωσε και η κοινή πορεία των περισσότερων του συνδυασμού μας!
Εμείς χάσαμε και η στεναχώρια ήταν και είναι μεγάλη, μιας και ο αγώνας μας ήταν εξ αρχής αγνός, προτάσσοντας θέσεις και ιδέες  για μια καλύτερη Κίσαμο!!! Οι περισσότεροι μετά την πρώτη Κυριακή αποτραβηχτήκαμε γνωρίζοντας ότι ένας σύντομος αλλά τίμιος αγώνας έφτασε στο τέλος του.... όμως στην πορεία διαπίστωσα ότι κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους νικητές και βλέποντας τους να πανηγυρίζουν αλλά και να προσπαθούν να μας δικαιολογηθούν αναρωτιέμαι ..αλήθεια με ποιο συνδυασμό ήταν;
Πατεράκης Ευάγγελος

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Βαγγελάρα,ποιούς εννοείς,αν λες για τον Αννούση σίγουρα ήταν ουδέτερος και ξεκάθαρος.Αν λες για το Μιχαλάκι,ή το Κούκου είχαν δώσει λόγο τιμής.Δες το βίντεο της 25 ης Μα'ι'ου Κίσσαμος Τv.¨ Όλα Καλά για την Κίσσαμο.