Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΜΟΛΙΣ 11

Μόλις 11 δημοτικοί σύμβουλοι, συν το δήμαρχο, από τους 28 έχουν εκλεγεί ΚΑΙ παλαιότερα ....πράγμα που σημαίνει ότι η σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου θα είναι πολύ φρέσκια.
Σταθάκης Θεόδωρος            Δήμαρχος 
Παρτσαλάκης Αντ.    
Σκουλάκης Μιχ.        
Πατερομιχελάκη Αικ.        
Μυλωνάκης Γεωρ.             
Μυλωνάκης Νεκ.               
Πατεράκης Μιχάλης
Μαυροδημητράκης Σπ. 
Σκορδυλάκης Γεωρ.     
Χαιρετάκης Μιχ.                   
Κουκουράκης Κωστής   
Από αυτούς η ποιο "καραβάνα" είναι ο Κ. Κουκουράκης με 5 χρόνια συνεχούς εκλογής, τα τρία σαν δήμαρχος Ιναχωρίου, ο Σκορδυκλάκης Γ. με 5 θητείες συνεχόμενες και ακολουθούν ο νυν δήμαρχος Γ. Μυλωνάκης 2 σαν δήμαρχος. μια φορά Μηθύμνης, μια Κισάμου και 2 σαν σύμβουλος και ο Αντώνης Παρτσαλάκης και αυτός με 4 θητείες!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: