Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ .... ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΦΟΛΕΣ

Αυτή η πόλη θα μπορούσε να ΄ταν από τις ομορφότερες στην Κρήτη, όχι οτι δεν προλαβαίνουμε, αν δεν υπήρχαμε... Δυστυχώς εμείς την χαλάμε, εμείς την κάνουμε αποκρουστική, εμείς την κάνουμε άθλια. Άνθρωποι δολοφόνοι, δίχως συνείδηση, δίχως ίχνος ανθρωπιάς και παιδείας πετούν φόλες όχι μόνο σε κάθε γωνία της πόλης, αλλά τώρα και στα μπαλκόνια. Εγκληματικές πράξεις που βλάφτουν την δημόσια υγεία, όταν το δηλητήριο αυτό αφήνεται σε κατοικημένες περιοχές, στις οποίες κυκλοφορούν και μικρά παιδιά.
Είναι ο 5ος σκύλος που δηλητηριάζεται τον τελευταίο μήνα, με τον ίδιο τρόπο ....λανέιτ, δηλητήριο που ο δολοφόνος χρησιμοποιεί.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την κτηνίατρο κ. Αναστασία Δημανοπούλου για την υπεράνθρωπη προσπάθεια της και ελπίζω κάποτε αυτός ο δολοφόνος να πέσει στα χέρια μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: