Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ;

Δυστυχώς είναι αλήθεια όσο κι αν θέλουμε να μην το παραδεχτούμε...δεν μπορεί η πιο τουριστική περιοχή της Κρήτης μήνα Ιούνιο να μην έχει ομπρέλες να μην έχει ένα μπουκάλι νερό για τους επισκέπτες. Μήπως πρέπει να ενημερώνουμε τους φιλοξενούμενους μας οτι από την είσοδο και πέρα δεν υπάρχει πλέον καντίνα, ομπρέλα, σκιά και οτι θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεχτικοί;
Ένας θάνατος, μια λιποθυμία και βλέπω να έρχονται και άλλα.... ο Μπάλος πουλάει την ομορφιά του, αλλά εμείς αδιαφορούμε τελείως.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κριμα πολυ κριμα για αυτο τον υπεροχο τοπο. Οσοι τον επισκεπτονται αυτη την περιοδο θα ειναι οι καλυτεροι διαφημιστες μας.Απορω τι τον θελουμε τον Παπαδουλακη!