Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου με αφορμή το ιστορικό και οικουμενικό γεγονός της συγκλήσεως της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας που θα πραγματοποιηθεί 17-27 Ιουνίου στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, θα ήθελε να επισημάνει στους επαγγελματίες της Κισάμου, τη
σπουδαιότητα του γεγονότος για όλη την Κρήτη γενικότερα, καθώς και για την Κίσαμο ειδικότερα.
Το ιστορικό αυτό γεγονός της Ορθοδοξίας, έχει βρει θερμή ανταπόκριση σε όλη την Κρήτη, η οποία το έχει αγκαλιάσει με πολύ αγάπη και σεβασμό.
Με αντίστοιχο σεβασμό οφείλουμε να το υποδεχθούμε και στην Κίσαμο, φορείς, πολίτες και επαγγελματίες.
Ας υποδεχθούμε τους επισκέπτες μας, φροντίζοντας για την αισθητική αναβάθμιση των προσόψεων και του εσωτερικού διάκοσμου των καταστημάτων,  δίνοντας έμφαση στην καθαριότητα, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Επιμελούμαστε την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων (πεζοδρόμια, αύλειοι χώροι κλπ) στο χώρο ευθύνης μας, ενώ επιπλέον αποφεύγουμε τη στάθμευση των οχημάτων μας, μπροστά από τα καταστήματα μας.
Αναζητούμε σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών νόμιμους ελεύθερους χώρους στάθμευσης για να αφήσουμε το όχημα μας, πράγμα που θα βελτιώσει την απρόσκοπτη πρόσβαση των επισκεπτών της Ιεράς Συνόδου στην Κίσαμο και θα αναβαθμίσει αισθητικά την πόλη μας.
Συμμετέχουμε στο ιστορικό αυτό γεγονός της Ορθοδοξίας, αγκαλιάζοντας το με Αγάπη, Πίστη, Σεβασμό!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ε.Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: