Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ...ΠΑΛΙ.

Εντυπωσιακή παρουσία πραγματοποίησαν τα αγόρια του Τμήματος Μπάσκετ του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου στα φιλικά που έλαβαν χώρα στο κλειστό γήπεδο του Ταυρωνίτη με τον Α.Ο. Πλατανιά την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.
Οι παίδες, με τον Τζουγανάκη Τάσο να έχει πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας, τον Ραισάκη Ιωσήφ και Κοντογιάννη Αλέξανδρο να αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της ομάδας, τον Βερυκάκη Ηλία να εντυπωσιάζει σε άμυνα και επίθεση, τον Βουτετάκη Μιχάλη να συνεισφέρει αρκετά και τον Ξανθουδάκη Μιχάλη σε ρόλο ενορχηστρωτή, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.
Επίσης όμορφη παρουσία είχαν και οι παμπαίδες της ομάδας με όλα τα παιδιά να ξεχωρίζουν και σε αρκετές περιπτώσεις να εντυπωσιάζουν με τις επιλογές τους.
Στην ερώτηση μας προς την προπονήτρια της ομάδας, Χριστοφοράκη Μαρία, σχετικά με την εμφάνιση της ομάδας, απάντησε: 
"Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Στόχος μας είναι κάθε φορά να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Γνωρίζουμε ότι είμαστε στην αρχή και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Κίνητρο της προσπάθειάς μας είναι όλα τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό, να τον κάνουν βίωμα ζωής, ώστε και όταν θα γίνουν ενήλικες να συνεχίζουν να αθλούνται και να σφυρηλατούν το σώμα και γενικά την ψυχοσωματική και πνευματική τους υγεία. Θέλουμε να μεταδώσουμε στα παιδιά αξίες όπως της συνεχούς προσπάθειας, του σεβασμού προς τους γονείς, τους δασκάλους, της πειθαρχίας, της ευγενούς άμιλλας, της σωστής αντιμετώπισης της νίκης και κυρίως της ήττας.
Στην προσπάθεια αυτή καλώ την τοπική αυτοδιοίκηση να συστρατευθεί μαζί μας, λαμβάνοντας υπόψιν ότι επενδύοντας στο χώρο του αθλητισμού, επενδύουμε όχι μόνο στο παρόν αλλά κυρίως στο μέλλον των νιάτων του τόπου."
Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε θερμά τον Α.Ο.Πλατανιά και κυρίως τον προπονητή Σταματάκη Μανώλη για την άψογη συνεργασία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: