Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΤΑΜΙΣΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

Ως και τώρα δεν έχω ασχοληθεί προσωπικά με όλα αυτά που συμβαίνουν στο Ποτάμι, ειδικά τις τελευταίες μέρες στον Νομό μας. Φυσικά με ενδιαφέρουν, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη οπότε δεν γράφω τίποτα...
Όμως θα ήταν καλό το "γραφείο" τους στην Κίσαμο να κρατά χαμηλό προφίλ ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τους υποψηφίους αλλά και πολίτες.
Στις σελίδες αυτού του μπλοκ δεν έγινε καμία κριτική, ούτε ανοίχτηκε το θέμα περί αρπαγής έδρας, απλά αυτοί που ξέρουν να διαβάζουν, θα είδαν ότι υπήρξε μεταφορά σχολίων από δυο μεγαλύτερα μπλοκ των Χανίων του "flahsnews" και του "Αγώνα της Κρήτης". Αν λοιπόν οι δήθεν επιτελείς της πόλης της Κισάμου (τους λένε μάλιστα τι θα πουν), θέλουν να αποδώσουν ευθύνες στην διασπορά ψευδών ειδήσεων, ας το κάνουν εκεί που πρέπει.

Υ.Σ Και επειδή με τσάτισαν κάτι ανισόρροποι, ο Ορφανός που βγαίνει στην Β. Πειραιώς πήρε μόλις 2124 ψηφαλάκια.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: