Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ;

Το τόσο το κάνουμε άλλο τόσο..... και φυσικά πρέπει να προσέχουμε και να προφυλάζουμε τα παιδιά μας κάνοντας τους τα απαραίτητα εμβόλια, αλλά ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Δυο κρούσματα μηνιγγίτιδας είχαμε στην Κίσαμο, ένα στην πόλη και ένα στο Κολυμβάρι, φαινόμενο ανησυχητικό αλλά όχι στα όρια πανικού! 
Μάλιστα από σίγουρη πηγή το 60% των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς της Κισάμου είναι εμβολιασμένο και τις επόμενες μέρες θα εμβολιαστεί και το υπόλοιπο ποσοστό. Βέβαια αν είχε όρεξη ο υπουργός υγείας ας έκανε και μια εξαίρεση για τα Χανιά και να έδινε τζάμπα το εμβόλιο* (330Ε οι τρεις δόσεις).... και ας μην έδινε κάτι εκατομμυριάκια σε εργολάβους παραμονές εκλογών για να καθαρίσουν χιονισμένος δρόμους!!!

*Για μια τρίτεκνη οικογένεια τα 1000Ε ίσα που φτάνουν.... και μετά βγαίνει ο κάθε παπάρας και λέει για κοινωνικό κράτος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: