Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...

 "Οι Υποψήφιοι Βουλευτές με το Ποτάμι Ν. Χανίων, η Συντονιστική Επιτροπή Χανίων και οι Εθελοντές Χανίων, ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες του Νομού Χανίων, για τους 10.958 ψήφους εμπιστοσύνης. Η προσπάθεια μας ήταν κοινή και δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα της εκλογής του Σταύρου Θεοδωράκη, ως Βουλευτή για το Ποτάμι στο Νομό Χανίων. Οι συνυποψήφιοι Βουλευτές στηρίζουμε τον Σταύρο Θεοδωράκη για την επιλογή της έδρας των Χανίων και θεωρούμε ότι μας τιμά όλους αυτή η απόφαση του. Δεσμευόμαστε να είμαστε παρόντες σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και να στηρίξουμε την κοινή μας προσπάθεια για «να τα Αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη Χώρα». Υποψήφιοι Βουλευτές: Μανουσάκη Δάφνη, Μαρακάκης Γιώργος, Νικολούδης Μανώλης, Σηφοδασκαλάκης Μάνος, Φτυλιτάκη Νίκη. Η Συντονιστική Επιτροπή Χανίων & οι Εθελοντές Χανίων."
Αυτή είναι η επιστολή που έστειλαν στα ΜΜΕ οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων μετά και το "σάλο" για δήθεν υφαρπαγή της έδρας από τον πρόεδρο του Ποταμιού!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι..Οντως πολυ σωστη κινηση να αρπαξει την εδρα απο τον Μαρακακη με τοσους ψηφους Για να παρει ο κολλητος του νικος Ορφανος την εδρα με περιπου 2000 ψηφους εναντι 3500 περιπου.Πολυ δικαιος ο κοντοχωριανος μας..Εντιμοτατος οσο και ο Μπομπολας..